Kako utječemo
na profesionalni razvoj
mladih pravnika

GGP čini tim stručnjaka iz različitih područja prava  koji je rezultat dugotrajnog i pažljivog odabira kadrova, usavršenih višegodišnjom stručnom obukom. Naši zaposlenici imaju najviše stručne kvalifikacije, bogato radno iskustvo i dokazanu kvalitetu u svojim područjima rada, a stalno stručno usavršavanje unapređuje razinu njihovih pravnih usluga.

Odvjetnički vježbenici u našem društvu imaju priliku usavršiti stečeno fakultetsko znanje kroz rad u praksi, rukovođeni mentorskim vještinama odvjetnika u raznim granama prava, s krajnjim ciljem da postanu savjesni, odgovorni i samostalni stručnjaci, svatko u svom u specijaliziranom području rada.

Pri odabiru i zapošljavanju novih kadrova  GGP ponajviše cijene veliki stupanj odgovornosti i samostalnosti u radu te želju za napretkom, kao i dobro poznavanje pravnih instituta i stranih jezika.

Ukoliko smatrate da posjedujete tražene osobine te imate ambiciju raditi u poticajnoj okolini molimo Vas da svoje molbe i CV pošaljete na e-mail info@ggp.hr.

Studentska praksa

Ako ste željni stjecanja novih znanja i iskustava radom u stimulativnom okruženju u kojem možete pronaći svoj put nakon fakulteta, studentska praksa u odvjetničkom društvu GGP može vam u tome pomoći.

Grane prava koje su vas zanimale u teoriji imate priliku ovdje iskusiti i u praksi. Upravo je multidisciplinarnost društva najveći benefit za studente koji su željni naučiti vise i olakšati si donošenje odluka koje ih čekaju nakon završetka studija. Rijetkost je na jednom mjestu učiti od odvjetnika koji su ostvareni u području kojim se bave, a pritom je svaki od njih specijaliziran u različitoj grani prava. Uz to, društvo posluje i s brojnim stranim fizičkim i pravnim osobama, stoga uz stjecanje pravnog znanja imate priliku poboljšati i jezične vještine koje su u od velikog značaja u ovom poslu. Praksa u odvjetničkom društvu GGP omogućava studentima Pravnog fakulteta da pronađu odgovor na vjerojatno najbitnije pitanje: “što nakon završenog fakulteta?”